26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Berlin Filarmoni Orkestra’sının ilk Türk kemancısı…

Berlin Filarmoni Orkestra’sının ilk Türk kemancısı…

Berlin Filarmoni Orkestra’sının birinci keman grubuna asil üye olarak katılan ilk Türk kemancı olan 28 yaşındaki Hande Küden’e Ankara Beysukent Rotary Kulübü tarafından Meslek Başarı Ödülü verildi.

Ankara Beysukent Rotary Kulübü’nün her yıl mesleğinde yüksek ahlak standartlarını benimsemiş, başarılı ve içinde bulunduğu topluma fayda sağlayan kişilere verilen ödülü bu yıl genç sanatçı Hande Küden layık görüldü.
Ankara Beysukent Rotary Kulübü Dönem Başkanı Mustafa Güler, pandemi nedeniyle çevrimiçi düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “Biz her Rotaryen’in kendi işi ve mesleğini topluma hizmet fırsatı olarak yüceltilmesini benimser ve bu nedenle iş ve meslekte yüksek ahlaki değerlerin yaygınlaşarak kullanılması için haftalık toplantılarımızda çalışmalar yaparız. Her Rotaryen üyemizin hizmet idealini kendi kişisel iş ve toplum hayatına uygulaması ve böylece topluma örnek olması için kendisini ve çevresini teşvik eden projeler geliştiririz.” Dedi.

Gecede ayrıca hayatını sinemaya adayan Adana’daki evini sinema müzesine dönüştüren Sabri Şenevi’ne de Meslek Hizmet Ödülü takdim edildi. Sabri Şenevi 1975 – 1989 yılları arasında film makinistliği yapmıştır. Evini “Sabri Şenevi Sinema Evi” ismiyle bir sinema müzesine çevirmiştir. Bodrumunda binlerce orijinal film afişi sergilemektedir. Avlusunda 35 mm film makinesiyle açık hava filmler sergilemektedir.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir