20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Belediyeden sergi…

Belediyeden sergi…

CEYHAN BELEDİYESİ KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL RESİM SERGİSİ DÜZENLEDİ
Ceyhan Belediyesi’nin destekleri ile ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ münasebetiyle sanatçı Saadet Gökçegöl tarafından ‘ Bırakılan İzler’ isimli resim sergisi düzenlendi. Başkan Alemdar Öztürk, sergiye katılan tüm kadın misafirlere kırmızı karanfil dağıttı.

Ceyhan Murat Göğebakan Kültür Merkezi sergi salonunda düzenlenen ve 3 gün sürecek olan serginin açılışını Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk gerçekleştirdi.

8 Mart Dünya Kadınkar Günü’nde kadın resim sanatçısı Saadet Gökçegöl tarafından açılan ve çok sayıda eserin bulunduğu sergi öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Belediyesi olarak bu tür çalışmalara her zaman destek olacaklarını söyledi.

Alemdar Öztürk, “ başımızın tacı olan kadınlarımızın kıymetini günün her saati, yılın her günü bilmemiz ve hatırdan çıkarmamamız gerekir. Bu konuya dikkat çekmek amacıyla Ceyhan Belediyesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde resim sanatçısı Sayın Saadet Gökçegöl hanımefendinin eserlerinden oluşan resim sergisini açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta sanatçımız Saadet hanımefendi olmak üzere serginin düzenlenmesinde emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” Dedi.

Saadet Gökçegöl ise kendilerine bu imkânı tanıyan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve eşi Kübra Öztürk’e teşekkür etti.

Kadınlar gününe özel olarak açılan sergideki eserlerin satışından elde edilecek gelirin ise ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli yardımlarda bulunulmak üzere Lokman Hekim Hayır Çarşısı’na aktarılacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir