26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / BELEDİYEDEN HAYIR ÇARŞISI…

BELEDİYEDEN HAYIR ÇARŞISI…

CEYHAN BELEDİYESİNİN HAYIR ÇARŞISI AÇILDI
Yoksul ailelere iletilmek üzere Hayra Uzanan eliniz olalım sloganı ile hayata geçirilen hayır çarşısının açılışını AK Parti il başkanı Fikret Yeni ile Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk gerçekleştirdi.

ÖZTÜRK HEM İSRAFI ÖNLÜYORUZ, HEMDE
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYORUZ
Hayır, Çarşısının açılış konuşmasını yapan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk konuşmasında şunları dile getirdi, ”İnsanlarımız ihtiyaç fazlası elbiselerini hayır çarşısına getirmelerinin ardından bizler bu elbiseleri yıkayıp, ütüledikten sonra ihtiyacı olan ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi”.
Başkan Öztürk hayır çarşısında yapılan bu yardımlarla hem israfı önlemiş oluyoruz hemde ihtiyacı olan vatandaşlara gönül rahatlı ile ulaştırıyoruz dedi. Öztürk İl başkanı Fikret Yeni ile İl yöneticilerinin ihtiyaç fazlası eşyalarını hayır çarşısına hediye etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
AK PARTİ İL BAŞKANI YENİ YARDIM ETMEK
BİZİM KÜLTÜRÜMÜZ, BİZİM ANENEMİZDİR DEDİ
Ceyhan Belediyesinin hayır çarşısı açılışına katılan ve bir konuşma yapan AK Parti il başkanı Fikret Yeni konuşmasını şöyle yaptı. Öncelikle hayır çarşısını hayata geçiren belediye başkanı Alemdar Öztürk’e teşekkür ediyorum dedi ve şöyle devam etti bizim kültürümüz, bizim anenemizin yaşaması çok önemli önemlidir ve bu vesile ile yapılan hayır çarşısı ile çok önemli bir proje atılmıştır diyen Yeni yardımlaşma dayanışmanın esas alınması taktir vericidir dedi.
İl başkanı Fikret Yeni şöyle devam etti hayır çarşısının her hangi sınır tanımaması, siyasi boyut tanımaması insanların dayanışma içerisinde olması güzel bir olaydır ve inancımız hayırlara vesile olanlar hayır yapanlar kadar sevabını alırlar dedi
Konuşmaların ardından ihtiyaçları olan iki ayrı ilköğretim okulu öğrencilerine giyim eşyaları dağıtıldı.
BAŞKAN ÖZTÜRK HAYRA VESİLE OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Hayır çarşısında şimdiye kadar 97 aileye yardım yapıldığı ve ayrıca 43 öğrenciye de kırtasiye yardımında bulunulduğunu ifade eden Başkan Öztürk Hayır Çarşısına yardımlarını esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi ve Beyaz gelincik gelinlik mağzasının’da Hayır Çarşısına 17 Gelinliği hayır çarşısına bağışlamalarından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
Hayır Çarşısının açılışına AK Parti il başkanı Fikret Yeni,il yönetim kurulu üyeleri,Ceyhan Belediye meclis üyeleri,belediye daire müdürleri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir