26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Belediyede ‘intihar’…

Belediyede ‘intihar’…

Ailesinin kendisinden 2 gündür haber alamadığı ve polise ‘kayıp’ başvurusu yaptığı 39 yaşındaki Serdar Koç’un cesedine ulaşıldı. Yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle bir süredir bulanımda olduğu öğrenilen Koç’un, ‘taşeron işçi’ olarak çalıştığı belediyedeki arşiv odasını girip, kapıyı içeriden kilitledikten sonra kendisini iple tavana asarak intihar ettiği ortaya çıktı.
Olay, merkez ilçe Yüreğir’e bağlı Yavuzlar Mahallesi’ndeki Yüreğir Belediyesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; 8 yıldan bu yana taşeron bir firmaya bağlı olarak belediyede çalışan ve Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çaycılık yaptığı öğrenilen Serdar Koç, 14 Kasım’da öğle saatlerinde eve gidiyorum diyerek işyerinden ayrıldı. Ancak kendisinden bir daha da haber alınamadı.
Ailesi, durumu polise bildirerek, Koç hakkında ‘kayıp’ başvurusunda bulundu. Hem ailesi, hem de yakın arkadaşları Serdar Koç’a telefonla ulaşmaya çalışırken, bölgede yapılan tüm aramalar da sonuçsuz kaldı. Polis, her yerde Koç’u ararken, Yüreğir Belediyesi’nde beklenmedik bir olay yaşandı. Arşiv odasına girmek isteyen görevliler, kapının içeriden kilitli olduğunu fark edince çilingir çağırdı.

Kapının, çilingir marifetiyle açılmasının ardından belediye görevlileri, Serdar Koç’un iple tavana asılı vaziyette olan cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan ilk incelemede Koç’un hayatını kaybettiği belirlendi. Genç işçinin cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Birimi’ne kaldırılırken, olayla ilgili olarak da soruşturma başlatıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir