26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Belediye Otobüsünde Cinsel Saldırı Olayının Faili Tutuklandı…

Belediye Otobüsünde Cinsel Saldırı Olayının Faili Tutuklandı…

Belediye otobüsünde, kucağında bebek olan kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla vatandaşlar tarafından darp edildikten sonra polise teslim edilen şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Reşatbey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma aracı, Atatürk Caddesi Reşatbey Mahallesi mevkiine geldiği sırada, kucağında çocuk olan bir kadın, çığlık atıp yanındaki Mehmet B.’ye vurmaya başladı. Kadının çığlık atması üzerine otobüs sürücüsü aracı durdurdu. Bu sırada vatandaşlar da kadının yanına geldi. Genç kadın, şahsın cinsel organını çıkartarak kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdü. Bunun üzerine vatandaşlar, Mehmet B.’yi darp etti. Otobüs sürücüsü de hemen kapıları kapatarak polisi aradı. Polis, olay yerine gelince otobüsün kapıları açıldı ve Mehmet B. tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Genç kadının şikayetçi olduğu zanlı, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir