18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Belediye halk günleri sürüyor…

Belediye halk günleri sürüyor…

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI ALEMDAR ÖZTÜRK HALK’LA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk geleneksel hale getirdiği ve her Çarşamba günleri halk’la buluşmaya devam ediyor
‘Halk Günü’ toplantılarında amaçlarının vatandaşların istek ve taleplerini dinlemek; çözüm bulmak olduğunu vurgulayan Belediye Başkan Alemdar Öztürk, Ceyhanlılara halk günü toplantılarına gösterdikleri ilgi ve sağladıkları katkılardan dolayı tüm Ceyhanlılara teşekkür etti.
Halk günlerinin vatandaşların sıkıntı, talep ve önerilerini Belediye Başkanlarına iletmek için çok uygun bir ortam olduğunu ifade eden Alemdar Öztürk, “sizlerin oylarıyla seçilen belediye başkanınız olarak yine sizlere hizmet adına gayret ettiğimizden hiç şüpheniz olmasın. Bu halk günü toplantıları da birlikteliğin bir göstergesidir.” dedi.
ALEMDAR ÖZTÜRK: SEÇİM ÖNCESİ NE SÖZVERDİYSEK ARKASINDAYIZ DEDİ.
Ceyhan Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri insan odaklı çalışmalarla hızla gelişen, değişen ve yükselen bir Ceyhan vizyonu oluşturma gayret etiklerini belirten Başkan Alemdar Öztürk şunları söyledi:
“ Üreten bir Ceyhan için saf ve katılımcı yönetim anlayışımız var. Halk günlerimiz bunun en büyük göstergesidir. 2015 yılında da seçim öncesi verdiğimiz tüm sözlerimizin üzerinde hassasiyetle durarak projelerimizi gerçekleştirip Ceyhan’ımızı hak ettiği noktaya getirmenin gayretinde olacağız. Bizlere gösterdikleri bu kadirşinaslıktan dolayı da tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun”

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 18. halk günü toplantısında belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir