18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Belediye çalışanlarından Vals gösterisi…

Belediye çalışanlarından Vals gösterisi…

Ceyhan Belediyesi, Cumhuriyetin 100. Yılının ilçeye yaraşır şekilde kutlanması için tüm detayları düşünüyor. Cumhuriyet Haftası boyunca çeşitli etkinlikler ve konserlerle ilçe halkına coşku dolu anlar yaşatan Ceyhan Belediyesi, Ceyhanlılara Atatürk’ün en sevdiği dans olan Vals gösterisini de izletti.
Ceyhan Belediyesi emekçilerinin özenle hazırladığı Vals gösterisini izleyen Ceyhanlılar, Cumhuriyetin 100. Yılına yakışır bir coşkuya, sevgiye ortak olup güzel bir anı biriktirdi.
Ceyhan’daki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması vals gösterisiyle de sınırlı kalmadı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’le birlikte yüzlerce Ceyhanlı, fener alayları, meşaleler, ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa’ nidaları, özgürlük ve bağımsızlık haykırışlarıyla Ceyhan sokaklarında 100. Yıl yürüyüşü gerçekleştirdi.
BAŞKAN ERDEM: “GURURLUYUZ”
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Belediye çalışanlarımızın günlerce hazırlandığı, Atamızın en sevdiği dans olan Vals gösterisini, hepsini ayrı ayrı komşum olarak gördüğüm, çok değerli ilçe halkımıza izletmek Cumhuriyetin 100. Yılında bizim için ayrı bir gurur ve onur kaynağı oldu. Cumhuriyetimizin 100. yılında, yılmadan, yorulmadan omuz omuza özgürlük meşalesini yarınlara taşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacak. Yaşasın Cumhuriyetimiz, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Gelecekte de bu güzel ülkenin birlik ve beraberliği daim olsun” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir