26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Belediye Başkan vekili Boydak yapımı Tamamlanan TOKİ Evlerinde…

Belediye Başkan vekili Boydak yapımı Tamamlanan TOKİ Evlerinde…

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak yapımı tamamlanan TOKİ evlerini inceledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Belediye Evleri Mahallesinde yapılan evleri inceleyen Başkan Boydak, “Ceyhan’daki TOKİ konutlarımız tamamlanma aşamasına geldi. Hemşerilerimizin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek yeni bir yaşam alanı oldu. Kaliteli yapıları ve görsel güzelliği ile mahallemize ayrı bir canlılık kazandıracak. Devletimizin ilçemize yapmış olduğu bu değerli yatırımlarımız şehrimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Boydak “TOKİ ve belediyemiz işbirliğinde Ceyhan’a toplu konut anlamında önemli yatırımlar gerçekleştiriliyor. Belediye olarak bu yatırımlara gereken bütün fiziki teknik ve imarsal desteği hızlı bir şekilde sağlıyoruz. Her bütçeye uygun konutlar sayesinde konut ihtiyacı olan vatandaşlarımız ev sahibi oluyor. Şehrimize örnek teşkil edecek yatırımları hayata geçiriyoruz ve bu yatırımlar da devam edecek” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir