19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Bayram: Hiçbir zaman ayrıştırıcı olmayacağız…

Bayram: Hiçbir zaman ayrıştırıcı olmayacağız…

Adana Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Başkan Adayı iş insanı Yücel Bayram, yarın Meslek Komitesi ve Meclis Üyelerinin belirlenmesiyle başlayacak seçim süreci öncesinde, basın temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Bayram, ‘’Biz hiçbir zaman ayrıştırıcı olmadık ve olmayacağız. Herkes bizim kardeşimiz ve herkese eşit mesafedeyiz. Hiç kimseye iltimas göstermedik ve göstermeyeceğiz. Böyle durumlara da izin vermeyeceğiz’’ dedi.

‘’ATO ÇOK ÖNEMLİ BİR KURUM’’

Kentte bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Bayram, ‘’Basın ile birlikte olmaktan çok mutluyum. Bu ortam yıllardır hayalim. Bu kadar zamandır neden yapmadın diye sorarsanız, bunun cevabını seçimden sonra söylerim ama şunun sözünü verebilirim. Seçimden sonra ilk yapacağım iş, ilk bir ay içinde basın ile bir araya gelmek. Çünkü buna çok ihtiyacımız var. Adana Ticaret Odası 33 bini aşkın üyesiyle çok önemli bir kurumdur. Ben, 1999 yılından beri bu kurumda yönetim üyesi olarak görev alıyorum. Ben sadece Ticaret Odası ile ilgili konuşmuyorum. Seçimle gelen kim olursa olsun sadece bir dönem başkanlık yapmalı. Çünkü bir dönem yaptıktan sonra yerine yeni adaylar gelecek. Bunların arasında genç, dinamik ve çalışkan insanların önü açılmış olacak. Ben yaptığım icraatları anlatmayı sevmem. Zaten insanlar yaptığım icraatları görebilirler’’ diye konuştu.

‘’TİCARET ERBABI İNSANLARLA DOLU’’

Seçim dönemine 18 Mart tarihinde başladığını belirten Bayram, ‘’Burası ticaret erbabı insanlarla dolu. Biz iç ve dış etmenlerle uğraşmayalım, Ticaret Odası’nı ve Adana için neler yapacağımızı konuşalım. Komiteler de kendi fikirlerini hazırlayıp bize bildirdikten sonra o konu hakkında araştırmamızı yapacağız. Komitelerimiz kendini tanıtsın ve oy istesin. Ben parti başkanlarıyla, milletvekilleri ile görüştüm. Onlara sadece şunu söyledim. Beni desteklemeyin dedim. Bana köstek de olmayın.  Bunlara ihtiyacım yok. Benim bin 500 ve iki bin kişilik gruplarım var. Bu gruplarda her partiden insanlar var. Bizi birbirimize karıştırmayın. Yaşananları şimdi anlatamıyorum ama seçimden sonra anlatacağım. Ben başkan adayıyım. Sizlerin kendi komitenizin rengini seçebilecek kadar hür iradenizin olduğuna inanıyorum. Ben komitelere ne yapıp yapmayacaklarını söyleyemem. Biz hiçbir zaman ayrıştırıcı olmadık ve olmayacağız. 36 Komite var.  Herkes bizim kardeşimiz, herkes bizim başkanımız, herkes milletvekilimiz ve herkese eşit mesafedeyiz. Hiç kimseye iltimas göstermedik ve göstermeyeceğiz. Böyle durumlara da izin vermeyeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Bayram, komitede veya yönetim kurulunda kadın olacak mı sorusu üzerine, ‘’Türkiye’de ilk kadın yönetim kurulunu yapan benim. Yönetim Kurulunda Sayın Emine Nargile var. Yine bu toplantıda Sayın Fatma İnci Gül gibi çok değerli kadınlar var. Ben bütün kurumlarda kadınlarımızın olmasını istiyorum’’ dedi.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir