19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkanı Çetin’e Kadınlardan Büyük Teşekkür…

Başkanı Çetin’e Kadınlardan Büyük Teşekkür…

 Ziyaret sırasında kadınlar, Başkan Çetin’e kendilerine sunulan imkanlar ve destekler için teşekkür etti.

Başkan Çetin, ziyaretinde kadınlara yönelik projelerin önemine vurgu yaparak, kadınların toplumun yüzde 50’sini oluşturduğunu hatırlattı. “Kadınlarımızı ön planda tutan projeler üretiyoruz” diyen Çetin, kadın sohbet ve dayanışma evlerinin kadınların sosyalleşmesi, spor yapması ve meslek öğrenmesi için önemli bir platform olduğunu belirtti.

Kadın kursiyerler, bu tesisler sayesinde çeşitli meslekler öğreniyor ve üretici konuma geçerek aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar. Başkan Soner Çetin, Halk Eğitim Müdürlüğü‘nün sağladığı usta öğreticiler için de teşekkürlerini iletti.

Kadınlar, Başkan Soner Çetin’e bu tesislerle sağlanan destek ve imkanlar için minnettar olduklarını ifade ettiler. Ayrıca, belediye personelinin yardımları ve tesisin sunduğu olanaklardan memnuniyetlerini dile getirdiler.

Başkan Çetin, kadın sohbet evi ziyaretinin ardından Karslılar Emekli Dinlenme Evi’nde mahalle sakinleriyle buluştu. Burada vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Çetin, mahalle sakinlerinin istek ve şikayetlerine de kulak verdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir