18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Zeydan Karalar İmamoğlu’nda Sevgi Selinde Karşılandı…

Başkan Zeydan Karalar İmamoğlu’nda Sevgi Selinde Karşılandı…

 

Adana-İmamoğlu yolunda gerçekleşen araç konvoyu ve sevgi gösterileri sırasında, Başkan Zeydan Karalar’ı bağrına basan İmamoğlu halkı, “Adana bizim, İmamoğlu bizim” sloganlarıyla sevgilerini ifade etti. Başkan Karalar ve İmamoğlu Belediye Başkanı Karaköse, halkla bir araya gelerek birlikte coşkulu bir şekilde konuşma yaptı.

Başkan Zeydan Karalar, konuşmasında bir belediye başkanının yönettiği şehrin halkını sevmesi ve çalışkan olması gerektiğini vurgulayarak, Adana’da ve İmamoğlu’nda gerçekleştirilen hizmetleri anlattı. Pandemi ve depreme rağmen Adana Büyükşehir Belediyesi’nin gelirini 4 kat artırdıklarını belirten Başkan Karalar, İmamoğlu’da temeli atılan Yedigöze’den Su Getirme Projesi’nin yeni dönemde hayata geçirileceğini açıkladı.

 

Ayrıca, Adana’ya yeni bir otogar yapılacağını ve birçok önemli projenin hayata geçirileceğini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, halka birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik mesajları verdi. Başkan, “Bizde laf yok, icraat var” diyerek Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sorunlarını düzelttiklerini ve İmamoğlu’nun da sorunlarını çözeceklerini belirtti. Başkan Zeydan Karalar, Adana ve İmamoğlu halkıyla gurur duyduğunu ifade etti.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir