19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / BAŞKAN ÜNAL KURT’TAN AK PARTİ İL BAŞKANI GÜLAŞTI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ …

BAŞKAN ÜNAL KURT’TAN AK PARTİ İL BAŞKANI GÜLAŞTI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ …

Ceyhan Ulaştırma Esnaf Odası Başkanı Ünal Kurt ile Adana Esnaf Odaları birliği başkanı Niyazi Göğer ile AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Ozan Gülaçtı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Ünal kurt ve beraberinde Adana Esanaf Odaları birliği başkanı Niyazi Göğer ile birlikte Oda başkanları ve yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri ile oda başkanlarının bulunduğu ziyarette esnaf ve sanatkarlarımızın kent ve ülke ekonomisine katkısı, genel durumu, devletimizden beklentileri gibi konular üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkan Ünal Kurt Ozan Gülçatının siyasi yaşamında görevde bulunduğu her kademede esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarına yönelik duyarlı yaklaşım sergilediğine işaret ederek, İl başkanlığı görevinde de her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olacağına, sorunların çözümü noktasında desteklerinin devam edeceğine inandıklarını belirtti ve Gülaçtı’nın görevinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarı diledi.
Başkan Göğer ise Daha önce birlikte çalıştığımız Ozan Gülaçtı’nın dinamizmi, vizyonu, bilgi ve birikimi ile Adana için önemli hizmetlerin altına imza atacağına inanarak yeni görevinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarı diledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir