8 Mayıs 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Öztürk’den Denetim…

Başkan Öztürk’den Denetim…

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, ilçenin birçok noktasında Doğalgaz, Elektrik ve Telekom hatlarının kazı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların tamirat çalışmalarını inceledi.

Yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Öztürk, çalışmaların devam ettiği semtlerde esnafları da ziyareti ederek sohbet etti.
Öztürk, Bütünşehir yasasıyla köylerin mahalleye dönüşmesinden dolayı Ceyhan Belediyesi hizmet alanının genişlediğini buna rağmen hizmetlerin aksamadan aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.

AMACIMIZ CEYHAN’A HİZMET ETMEKTİR
Başkan Öztürk “ekiplerimiz birçok mahallemizde özellikle Doğalgaz, Elektrik ve Telekom çalışmaları nedeniyle bozulan yolların tamiratını yapmaktadır. Ceyhan Belediyesi olarak vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmanın gayeti içerisindeyiz. Hiçbir mazeretin ardına sığınmadan, Ceyhanlı hemşerilerimize verdiğimiz hizmet sözünü yerine getirmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. ” Dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir