26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Çetin’den Oto Galericilere Destek…

Başkan Çetin’den Oto Galericilere Destek…

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, oto galericilerin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Sitenizdeki galerici esnafının ve sizlerden alışverişe gelen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında her zaman yanınızdayız” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Oto Center Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Kara ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Adana Oto Center Sitesi’nin Çukurova ilçe sınırlarında olmamasına rağmen, Adana halkının çok ziyaret ettiği ve hizmet verilmesi gereken bir yer olduğuna işaret eden Başkan Soner Çetin, imkanlar ölçüsünde, hem esnafın, hem de vatandaşların rahatı için Çukurova Belediyesi olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Adana Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Kara da, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in şahsını sevdikleri gibi hizmetlerini de takdirle karşıladıklarını söyledi. Kara, “Bizler de yerel idarelerin birer parçasıyız. Kendi sektörümüzde, kentimizdeki vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu hizmeti verirken, siz değerli yöneticilerimizin desteği de bizim için çok büyük şanstır. Biz Sayın Soner Çetin’i ve hizmetlerini yakından gözlemliyor ve takdir ediyoruz. Bizlere gösterdiğiniz bu sıcak ilgi için de çok teşekkür ederiz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir