4 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / BAŞKAN CAN’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI…

BAŞKAN CAN’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI…

Ceyhan Ticaret Odası başkanı Şeref Can Regaip kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı,
Peygamber Efendimiz’in, duaların geri çevrilmeyeceğini beyan ettiği 5 geceden birisi olan Regaib Kandili’nin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Can mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Regaib Kandili her türlü arzu ve isteklerimizi, rağbetlerimizi iyiye, doğruya, güzele, faydalı olana, hakka ve hakikate, Rabbimize yöneltmek; bütün işlerimizi Cenab-ı Hakk’ın rızasına uygun hâle getirme çabasıdır.
Bu mübarek geceyi ve üç ayları fırsat bilerek ibadetlerimizi, dualarımızı, tövbelerimizi daha çok yapmalı, aramızdaki kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Yüce dinimizin bizden istediği sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine gayret göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Müslümanlara üç ayları müjdeleyen, rahmeti ve bereketi bol olan bu özel ve mübarek gecenin sevgi, barış ve kardeşlik duygularımızı arttırmasını diler, hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Mübarek Regaip Kandilini kutlarım” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir