26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Boydak’dan Bayram Mesajı…

Başkan Boydak’dan Bayram Mesajı…

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak,Kurban Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Biliriz ki, bayramlar dayanışmadır, kardeşliktir, birliktir. Bayramlar acılarımızı yüreğimize gömerek sevinçlerimizi, mutluluklarımızı paylaşarak kucaklaşmadır.

Bayramlar toplum olarak birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı sevgi, saygı ve hoşgörünün zirveye çıktığı belki de en anlamlı günlerimizdir diyen Başkan Boydak, Ceyhan halkının ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramını kutlarım” dedi.

CEYHAN BELEDİYESİ OLARAK BİZLER HER ZAMAN OLUĞU GİBİ KURBAN BAYRAMINDA DA SİZLER İÇİN ÇALIŞIYOR OLACAĞIZ

Başkan Boydak, mesajında “Bu Kurban Bayramında da,her bayramda olduğu gibi, dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız” dedi.Ceyhan Belediyesi olarak bizler her zaman olduğu gibi Kurban Bayramında da sizler için çalışıyor olacağız. Bu bayramda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirecek her türlü oluşumun alt yapısını hazırladık.

İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamının tüm halkımızı birbirine daha da çok kenetleyeceği inancındayım. Bugüne kadar her konuda birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli hemşerilerimin, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek gerçek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek günden istifade edeceklerine inanıyorum. Ülkemizde son günlerde yaşanılan sıkıntılı günler ve huzurumuzu bozmak isteyenlere karşı Kurban Bayramı’nın ülkemizin birlik, beraberlik ve istikrarına katkı sağlamasını yüce Allah’tan temenni ediyorum.

Milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması dilekleriyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir