2 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Başarımızın tek sırrı samimiyet…

Başarımızın tek sırrı samimiyet…

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, “Bizim kooperatiflerimizin tüm üyeleri, Birliğimizin tüm üyeleri, başkanları dahil bu işi aşkla, tutkuyla yapıyor ve bunu ilelebet yapmak istiyor. Kurmak istediğimiz bu modelle birlikte hem ilimizi hem kooperatif üyelerimizi hem de ülkemizi kalkındırmak istiyoruz” dedi.
Kadın kooperatifçiliğinin geliştirilmesine yönelik yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği çalıştay, Vali Dr. Süleyman Elban’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Çukurova Kalkınma Ajansında gerçekleştirilen çalıştayda konuşan Vali Elban, “Kooperatiflerimizle ilgili bakanlıklarımızın ve kurumların konu ile ilgili uzmanlarının yapacakları açıklamalar ve değerlendirmelerin hareket kabiliyetimizi genişleteceğini düşünüyorum. Bu bağlamda yapacakları çalışmalar ve katkılar için öncelikle Sayın Bakanımıza ve Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi.
Bakanlığın kooperatiflere olan yardımlarından Adana olarak iyi bir şekilde yararlandıklarını belirten Vali Elban, “Biz samimi olarak bu kooperatifçiliği yapmak istiyoruz. Kooperatifçilikten beklentimiz çok yüksek. Bu sebeple verilen desteklerin miktarının artmasını temenni ediyoruz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir