2 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Başarılı Gazetecilere ödül…

Başarılı Gazetecilere ödül…

5 Ocak Adana’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Basın Yarışması’nda dereceye giren basın mensuplarına ödüllerinin takdim edildiği tören, Vali Süleyman Elban’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyetinde gerçekleştirilen törene Vali Süleyman Elban’ın yanı sıra; Adana Milletvekili Orhan Sümer, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

Adana Valiliği himayesinde, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen yarışmada; haber dalında Soner Kan (Çukurova Metropol Gazetesi), haber fotoğrafı dalında Elif Ayşenur Bay (İhlas Haber Ajansı), TV görüntü dalında Memiş Akçam (TRT Çukurova Bölge Haber Müdürlüğü), sayfa düzeni dalında Bülent Vezir (Çukurova Press Gazetesi), radyo programı dalında ise Seda U.Sarıoğlu ( TRT Çukurova Bölge Haber Müdürlüğü) ödül aldı.

Hürriyet Gazetesi Çukurova Bölge Temsilcisi Erdal Fernergiz, Bölge Gazetesi Spor Yazarı Ramazan Şanıvar ile 5 Ocak Gazetesi’nin jüri özel ödülüne layık görüldüğü törende bir konuşma gerçekleştiren Vali Elban “Şanlı tarihimizin önemli bir parçası olan Adana’mızın kurtuluşunun 100. yıl dönümünü gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutladık. Etkinliklerimize destek veren ve kurtuluş sevincimize katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen çok kıymetli yerel ve ulusal basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, tüm basın mensuplarımızın başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir