19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Balcalı Hastanesi’nde Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazandı…

Balcalı Hastanesi’nde Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazandı…

Balcalı Hastanesi’nde gerçekleştirilen kapsamlı analizlerin ardından poliklinik güçlendirme projeleri hayata geçiriliyor. Bu süreç, Adana ve çevresine sağlık hizmetlerinde daha kaliteli bir hizmet sunma hedefi doğrultusnda çalşmalar hızlandırıldı.

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Balcalı Hastanesi B Blok için hazırlanan güçlendirme projesini kabul etti. Onayın ardından, A Blok için de analiz ve incelemeler tamamlandı ve bu blok için de güçlendirme projesi hazırlanmaya başlandı.

Hastanenin başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, son aylarda hastanede yapılan işlerle ilgili detaylı bilgi verdi. Şubat ile Ekim ayları arasında, 289.099 poliklinik başvurusu ve 17.222 yatan hasta kaydı gerçekleştirildiğini ifade eden Gündüz, toplamda 52 poliklinik ile hizmet verdiklerini belirtti. Bu polikliniklerin 43’ü Balcalı Hastanesi’nde, 9’u ise Yüreğir Devlet Hastanesi’nde yer almakta.

Dr. Gündüz ayrıca, Balcalı Hastanesi’nde 290, Yüreğir Devlet Hastanesi’nde ise 214 yatak kapasitesiyle toplam 504 yatakla, 306.321 hastaya hizmet verdiklerini aktardı.

Tüm bu güçlendirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Balcalı Hastanesi’nin Adana ve bölgesine tam kapasiteyle hizmet sunacağının altını çizdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir