Adana‘da hayatlarının en anlamlı başlangıcını yapmak için düğün salonunun yolunu tutan, gelin ve damadın bulunduğu aracın önünü kesen iki kişi, aldıkları bahşişi beğenmeyince adeta terör estirdi.

Arabanın Üstüne Çıktı
Olay, merkez ilçe Yüreğir’de; Asri Mezarlık civarında yaşandı. D-400 Karayolu’na çıkmak için trafik ışıklarında bekleyen, gelin ve damadın da içinde bulunduğu aracın önünü kesen ve bölgede ‘cam silip’ para kazanan iki kişi, kendilerine bahşişi beğenmeyince adeta terör estirdi. Sürücü, gaza basıp bölgeden uzaklaşmak istedi, şahıslardan biri arabanın üzerine çıkarak, onun ilerlemesine engel oldu.

Polisi Görünce Kaçtılar

Diğer zanlı da sürücü ikna edip durdurmaya çalıştı, istediği olmayınca da araca zarar vermeye başladı. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı motorize Yunus timleri, olaya müdahale etti. Karşılarında polisi gören iki saldırgan, koşarak olay yerinden uzaklaştı. Polis, kaçan şehir eşkıyalarının peşine düştü. O anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına da yansıdı. Olayla ilgili soruşturma da sürüyor.