6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ayşe Atıl İlkokulu öğrencilerinden örnek davranış…

Ayşe Atıl İlkokulu öğrencilerinden örnek davranış…

Adana’nın Çukurova İlçesinde bulunan Ayşe Atıl İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri, çoğu kişiye örnek olacak bir davranış sergiledi. Kış mevsimini yaşadığımız ve havaların soğuk gittiği şu günlerde öğrenciler dışarıda olan sokak hayvanlarını da unutmadı.

 

Ayşe Atıl İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri kış mevsiminin gelmesiyle birlikte barınma ihtiyacını karşılamakta zorluk çeken ve bu havalarda dışarıda yatmak, bulunmak zorunda kalan sokak hayvanları için tüm topluma örnek olacak bir projeye imza atarak “Bravo” dedirtti.

Ayşe Atıl İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmeni Ayşe Cura’nın da rehberliğinde kullanılmayan ahşap, plastik ve kartonlardan sokak hayvanları için kulübeler yaptı.

 

Kendi yaratıcılıklarını kullanarak kulübeleri süsleyip renklendiren öğrencilerin ellerinden farklı farklı örnekler ortaya çıktı. Öğrenciler bunları yaparken hem eğlendi hem de sokak hayvanlarının ısınma ihtiyaçlarını bir nebze de olsa sağlayarak, dışarıdaki canların da var olduğu bilincini kazandı.

Öğrenciler tarafından yapılan kulübeler sokak hayvanlarının yoğun olduğu noktalara yerleştirildi.  Hayvanların barınması dışında yiyecek ve su ihtiyaçları da unutulmadı

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir