17 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / AYHAN APAK’TAN KIZI GİZEM’E GÖRKEMLİ DÜĞÜN TÖRENİ…

AYHAN APAK’TAN KIZI GİZEM’E GÖRKEMLİ DÜĞÜN TÖRENİ…

Ceyhan’ın Sevilen ve Sayılan simalarından işinsanı Özşimşek lojistik yönetim kurulu başkanı ve Doğanspor’un efsane başkanı Ayhan Apak,Biricik kızına dillere destan bir düğün töreni yaptı. Apak Ailesini biricik kızları Gizem Apak ile Karahanoğulları Ailesinin yakışıklı oğlu sağlıkçı diş teknisyeni Doğukan Karahanoğlu dostlarının ve sevenlerinin şahitliğinde hayatlarını birleştirdi.
ADANA–Karslı göl kenarındaki Gala Weddınğ Events Düğün salonunda yapılan muhteşem düğün töreninde gecenin muhteşem çifti Gizem-Doğukan dillerden düşmeyecek Kemanlar ve davul şov eşliğinde el,ele salona giriş yaptılar, Apak ve Karahanoğlu aileleri düğün törenin kusursuz olması için ellerinden gelen bütün çaba ve gayretleri gösterirlerken gelen konuklarla tek,tek ilgilendiler. Halayların Çekildiği,Latif Doğan’ın coşturduğu Görkemli düğün merasimini ile konuklar düğün töreninin gereklerini yerine getirerek bol,bol oynadılar,Gecenin muhteşem çifti Gizem-Doğukan çifti kendileri için düzenlenen bu müstesna gecede düğünün gereklerini yerine getirerek bol,bol oynarken Konuklarla’da tek,tek ilgilendiler.
APAK VE KARAHANOĞLU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Gizem ve Doğukan’nın bu müstesna günlerinde,Aileleri,Dostları,Arkadaşları ve Sevenleri,Sivil toplum kuruluşlarının Başkanları,Siyasî parti temsilcileri,Spor camiası,Adana Ceyhan ve Yumurtalık’tan gelen konuklar tören bitene kadar yalnız bırakmayıp gönüllere girdiler.Güzel gelinin anne ve babası Aygün –Ayhan apak çifti ile damadın babası Erkan Karahanoğlu ve ailesi bu en mutlu günlerinde piste çıkıp oynamayı ihmal etmediler.
LATİF DOĞAN ÇOŞTURDU
Türkiyenin ve Çukurova nın ender yetiştirdiği Sevilen Sesi ünlü Türkücü Latif Doğan Baskan Ayhan Apak’ın Kızı Gizem Apak için Saz ekibi ile Adanaya gelip,muhteşem bir konser verdi.
Ünlü sanatçı latif Doğan’ın sahne almasıyla birlikte Gelinin anne ve babası Aygün- Ayhan Apak çifti Latif Doğan’ın şarkısıyla İlk dansı yapması ile birlikte sahneye davet edilen çiceği burnundaki genç çiftler Güzel danstan sonra, bütün konuklar sahneye gelerek bu mutlu günde bol,bol oynamayı ihmal etmediler.
SPOR DÜNYASI,İŞ DÜNYASI VE SİYASETÇİLER BİR ARADAYDI
Gizem-Doğukan Çiftinin düğün törenlerine Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Orhan Sümer,Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ,Genel sekreter Ayşe Karık ve Eşi Erkan Karık,Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Aydar,Geçmiş Dönem Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,Ceyhan 6 Ocak Esnaf ve Kefalet ve kredi kooparatif Başkanı Selçuk Kanlı,Ceyhan EKK Başkanı İbrahim İkidağ,Ceyhan Demokrat Parti İlçe başkanı Hüseyin Demiray,Ceyhan Kent Konseyi başkanı İslam Bünül,Ceyhan ve Büyükşehir belediye meclis üyesi Zafer Koç,Yüreğir belediye Basın Danışmanı Şehmus Baysal,Seyhan Belediye Basın Danışmanı Hüseyin Arat,CeyhanTUGVA ilçe temsilcisi Semih Kurt,Bakkallar Odası Başkanı Ahmet Tontu,Ceyhanspor Başkanı Fahrettin Varlı’nı yanı sıra Basın temsilcileri, STK temsilcileri, iş dünyası,spor camiası,Siyasi parti temsilcileri ile Apak ve Karahanoğlu aileleri katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir