5 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Aydar’dan anlamlı ziyaret…

Aydar’dan anlamlı ziyaret…

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, belediye personelleri ile sorun yaşayan AK Parti Teşkilat eski başkanı Mustafa Elitaş‘ın gönlünü alıp, evine konuk oldu.

Ceyhan Belediyesi ekiplerinin yol ve kaldırım çalışmaları kapsamında uyarı gönderdiği AK Parti Teşkilat Eski Başkanı Mustafa Elitaş‘la bugün sorun yaşadı. Başkanın dışında gelişen üzücü gerginliği önlemek adına Elitaş’la iletişime geçen Başkan Aydar, üzüldüğünü dile getirerek Elitaş’ın gönlünü aldı.

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Siyasi görüşü ne olursa olsun biz tüm hemşerilerimize eşit mesafedeyiz. Bugün Ceyhan Belediyesi ekipleri ile aralarında sorun yaşayan AK Parti Teşkilat eski başkanı Sayın Mustafa Elitaş‘a geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak gönüllerini aldık. Daha sonra kendilerinin davetiyle evlerine misafir olduk ve kıymetli ailesiyle kahve içerek kırk yıllık hatırı olacak dostluğun ilk adımını attık. 31 Mart’tan sonra dediğimiz gibi biz parti gömleğini çıkardık, hizmet gömleğini giydik. O yüzden siyasi parti ayrımı yapmaksızın, kimseyi ayırmaksızın, biz herkesin belediye başkanıyız. Tek amacımız hizmet Ceyhan’ımızı güzelleştirmek, o yüzden hepimiz biriz, beraberiz hep birlikte Ceyhan’ı yöneteceğiz.” dedi.

Siyaset üstü davranışı ve yakın ilgisinden dolayı teşekkür eden Elitaş, “Ceyhan Belediye Başkanımız büyük bir olgunluk ve mütevazi davranışı ile gönlümüzü fethetmiştir. Mağduriyetin giderilmesi ve davetimizi kırmayarak evimize gelmesi beni ve ailemi mutlu etmiştir. Başkanımız Sayın Kadir Aydar’a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir