27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Aydar, Tüm Kapıları Söktürdü…

Aydar, Tüm Kapıları Söktürdü…

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, mazbatasını aldıktan sonra ilk icraatını gerçekleştirdi. Başkan Aydar, randevu sisteminin bittiğini söyleyerek, makam odasına kadar olan tüm kapıları söktürdü.

Ceyhan Belediye Başkanlığı Mazbatasını alan genç Başkan Kadir Aydar, vatandaşların kendilerine daha rahat ulaşabilmeleri adına labirent misali makam odasına kadar ulaşan odaların kapılarını sökerek ilk icraatını gerçekleştirdi.

BAŞKAN AYDAR; “HALKIMLA ARAMIZDA HİÇBİR ENGEL OLAMAZ”

“Vatandaşla aramıza hiçbir kişi ya da engel giremez” sloganıyla kollarını sıvayan Başkan Aydar, kapı sökme çalışmalarına bizzat katılarak, “Bundan sonra belediyemizde randevu sistemi bitmiştir. Sorunu olan belediyeye gelir ve anlatır, anında çözüm üretmeye çalışırız. Kimseden gizli saklı iş yapmayacağız şeffaf olacağız. İlçenin her mahallesi, her sokağı hizmetten eşit faydalanacaktır. Biz ilk günden beri bunu söylemiştik vatandaşımız bize randevu almadan ulaşabilecek. Hiçbir kapımız vatandaşımızın yüzüne kapanmayacaktır, hemşehrilerime kapılarımız sonuna kadar açıktır” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir