27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Aydar ilk park açılışını yaptı…

Aydar ilk park açılışını yaptı…

Ceyhan Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Zübeyde Hanım Mahallesinde yapımı tamamlanan oyun parkı vatandaşların hizmetine sundu.

Çocukların aileleriyle birlikte güzel vakit geçirebilecekleri güvenle oynayabilecekleri oyun parkları oluşturmayı amaçladıklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Zübeyde Hanım Mahallesinde başımızın tacı kadınlarımız ve çocuklarımız ile birlikte parkımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Söylediğimiz gibi projelerimiz arasında en önemli yerlerden birisini de çocuklarımız almaktadır. Ceyhanımızda yaşayan bütün çocuklarımızın her anlamıyla mutlu olabilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız parklarda insanlarımız hem hoşça vakit geçirecek hem de çocuklarına güvenli bir şekilde oyun oynatma imkanına sahip olacaklar. Çocuklarımızın mutlu olabilmeleri için ilçe sınırları içerisinde Ceyhan Belediyesinin hizmetlerinin gitmediği hiçbir yer kalmayacak. Mahalle sakinlerimiz ve muhtarımızın isteği üzerine parkın adını Hayal Park yapıyoruz” dedi.

Mahalleye yapılan hizmetten memnun olduğunu dile getiren Zübeyde Hanım Mahalle Muhtarı Metin Dündar ise “Kısa ve net söylüyorum hayaldi gerçek oldu. Mahallemize yaptığı hizmetlerinden dolayı Başkanımız Kadir Aydar’a ve ekibine mahalle sakinlerimiz ve kendi adıma teşekkür ediyorum” dedi.

BUGÜN

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir