3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Avukatların kupalı turnuvası başladı…

Avukatların kupalı turnuvası başladı…

 Adana Baro Başkanlığı tarafından 02 – 08 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacak “5 Ocak Kurtuluş Kupası Onuncu Avukat Spor Oyunları ve Kültür Sanat Festivali” Muharrem Gülergin Stadı’nda gerçekleşen açılış töreniyle başladı.

Futbol, bisiklet turu, basketbol, masa tenisi, kadın – erkek voleybol ve satranç gibi sportif etkinliklerin yanı sıra sanatsal aktivitelerle dopdolu geçecek organizasyona 26 Baro’dan, 61 takım ve 1200 avukat katılıyor.

Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, açılış konuşmasında, turnuvaya katılan tüm takım oyuncularına, baromuzu temsil eden takımlarımıza ve organizasyonumuza emek ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Av. Gökayaz, “Sporun, ilişkilerin gelişmesinde bir tutkal görevi olduğunu biliyoruz. Barolar arası dostluk, spor ve kültürler arası ilişkilerin kurulması ve mevcut ilişkilerin güçlendirilmesini amaçlayan bu tür etkinliklerin amacı; bir olmak, bir arada olmak, gönül gönüle olmaktır. Müsabakaların dostça, kardeşçe geçeceğine inancım tamdır.” dedi.

Organizasyon Muharrem Gülergin Stadı’nda Adana Çukurova F.T. ve Osmaniye Barosu F.T. arasında oynanan açılış maçıyla başladı.

Başkanımız Av. Semih Gökayaz, turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar dileğinde bulundu. Turnuvanın başlama vuruşu Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Adana Demirspor Takımı Kaptanı Gökhan İnler tarafından yapıldı.

Törene, Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, TBB Genel Sekreteri Av. Veli Küçük, Osmaniye Barosu Başkanı Av. Mehmet Karakoç, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av. İlker Mengü, Sayman Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan (Spor Komisyonu Koordinatörü), Av. Timur Ortatepe, Av. Esem Yiğit, Av. Nevzat Elçi, TÜRAVAK Denetleme Kurulu Üyesi Av. Sabahattin Gümüş, Spor Toto Süper Lig Temsicisi Adana Demirspor’un Takım Kaptanı Gökhan İnler, Spor Komisyonu Başkanımız Av. Ahmet Sözer ve meslektaşlarımız ile çok sayıda davetli açılışta hazır bulundu.

Baromuzu futbol branşında; Adana Barosu Anavarza F.T., Adana Barosu Adonis F.T. Adana Barosu Veteranlar F. T. Adana Barosu Çukurova F. T., Adana Barosu F.T. Basketbol branşında; Adana Barosu erkek Basketbol Takımı. Voleybol branşında; Adana Barosu Kadın Voleybol Takımı temsil edecek.

 

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir