23 Ekim 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / ATATÜRK HÜRİYETİR..

ATATÜRK HÜRİYETİR..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Orhan Sümer 10 Kasım nedeniyle yayınladığı mesajında “Atatürk diyor ki ‘İki Mustafa Kemal vardır: Biri karşınızda duran ben, et ve kemik, fani Mustafa Kemal, ikinci Mustafa Kemal… Onu ben tarif edemem. O sizsiniz, cümlenizsiniz. Fani olmayan, yaşaması ve muvaffak olması mukadder olan Mustafa Kemal O’dur.’ Diğer Mustafa Kemal, tüm fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesillerdedir. O, devrimdir, yenilenmedir, medeniyettir. Atatürk tepeden tırnağa hürriyettir…” dedi.
09 Kasım 2014 Pazar 14:59
‘Atatürk tepeden tırnağa hürriyettir’
Aydınlık yerine bağnazlığı seçenleri, Ulu Önder Atatürk’ü anlamayacaklarını belirten Sümer, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“Tam Bağımsız Türkiye gerçeğini emperyalizme peşkeş çekme gaflet ve hıyanetinde olanlar, doğal olarak başkalarını sevecekler, hatta kulluk, müritlik edeceklerdir.
Atatürk; İlke ve Devrimleriyle barış yolunda yol göstermiş üstün bir kişi, olağanüstü reformlar gerçekleştirmiş, sömürgecilik ve emperyalizme karşı savaşan ilk lider, insan haklarına saygılı, dünyada barışın öncüsü, bütün hayatı boyunca insanlar arasında renk, din, dil ve ırk ayrımı göstermeyen eşsiz bir devlet adamı, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusudur.
Başarılı olmaları alın yazılarında olan Mustafa Kemaller ne seni unuturlar ne de yaktığın özgürlük ateşini söndürürler. Ne bu ülkeden vazgeçerler ne de başka ulusların kaderleri üzerinde zar atarlar… Ne sömürürler ne de sömürülmeye izin verirler.

‘Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir’ düşüncesiyle, sonsuzluğa geçişinin 76. yılında da Atamızı saygı ve sevgiyle anıyor; daima izinde olacağımızı bir kez daha belirtiyoruz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir