25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Ekonomi / Atanamayan öğretmenlerden skeç…

Atanamayan öğretmenlerden skeç…

Adana’da atama bekleyen öğretmen adaylarının parkta gerçekleştirdiği ‘Atanamayan öğretmene kız yok’ skeci büyük ilgi gördü.

Atatürk Parkı’nda bir araya gelen yaklaşık 50 öğretmen adayı, Nisan ayında yapılacak olan atamanın yeterli olmayacağını söyledi. Beraberlerinde getirdikleri masa, sandalye ile ev ortamı oluşturup kız isteme sahnesini gerçekleştiren öğretmen adayları, ilgi gördü. Atanamayan öğretmene istediği kızın verilmemesini anlatan skecin ardından bir açıklama yapan Halil İbrahim Gülşen, “Biz burada 300 ya da 3 bin kişi değil, 330 bin ataması yapılmamış öğretmen adına dimdik duruyor ve 2014 Eylül atamasında adaletsizce yapılan kontenjan dağılımının telafisinin 2015 atamalarında telafi edilmesini istiyoruz. Atamamız yapılmadığı için gelecekten umudumuz olmadığını her gün biraz daha hissediyoruz. Yuva kuramıyoruz, bayramlarda bile mutsuzuz. Konu komşuya göre, okumuş, işsiz, atanamayan gençleriz. Biz artık annelerimizin, babalarımızın gözlerine gururla, öğrencilerimizin gözlerine şefkatle, yetkililerimizin gözlerine öğretmen olarak bakmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir