26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / At kasabı serbest…

At kasabı serbest…

Adana’da yapılan operasyonda sağlıksız ortamda 7 atı kesen, 5’i hamile olmak üzere 24 atı da kesme hazırlığındayken yakalanan şahıs 7 bin lira para cezasıyla serbest kaldı. Şahsın yaklaşık 1,5 ay önce de 200 kilo at eti ve 25 kesime hazır eşekle yakalandığı ortaya çıktı.

Gözaltına alınan zanlı, “halk sağlığını tehlikeye sokma, sağlıksız ortamda izinsiz kesim yapma” suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Savcıya ifade veren Fahrettin T., atları piyasaya sürmek için kesmediklerini, Adana’ya gelen Suriyelilere satmak için kestiklerini söyledi. Fahrettin T., 7 bin lira para cezasına çarptırılarak serbest bırakıldı.

Fahrettin T.’nin 16 Şubat 2015 tarihinde Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde yapılan operasyonda yine at ve eşek keserken yakalandığı ortaya çıktı. Polisin yaptığı o operasyonda da kesilmiş 200 kilo at eti ile kesime hazır 25 eşek ele geçirildiği, gözaltına alınan şahsın yine serbest kaldığı öğrenildi. Polis, kesilen at ve eşek etlerinin kimlere satıldığını belirlemeye çalışıyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir