19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Annesini Dahi Öldürmeye Çalışmış!

Annesini Dahi Öldürmeye Çalışmış!

Olay, 9 Haziran’da merkez ilçe Seyhan’a bağlı İstiklal Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre; uyuşturucu bağımlısı olan B.S, sürekli rahatsız edip, tehdit ve şiddet uyguladığı için kendisini ve evi terk eden, 4 kız kardeşinin annesiyle birlikte yaşadığı eve gitti. Uyuşturucu etkisi altında olduğu öne sürülen Simler, burada yeğeni M.N.Z (28) ile tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma alevlenip, sokak ortasında kavgaya dönüştü.

NİŞAN HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Amcası B. S’nin bıçaklı saldırısına; M.N.Z de evden aldığı pompalı tüfekle karşılık verdi. Açılan ateş sonucu karnı ve göğsünden vurulan B.S, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Olayda kullandığı pompalı tüfekle gözaltına alınan M.N.S de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Simler’in, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde bir süre önce işe girdiği ve nişan için hazırlık yaptığı öğrenildi.

ANNESİNİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞMIŞ

B.S ise, sadece kendi ailesi ve yakınlarına değil, aynı zamanda da mahalle sakinlerini de rahatsız edip, huzursuzluk verdiği bilgisine de ulaşıldı. Simler’in, uyuşturucu etkisindeyken, çıkan tartışmalar sonucu; görme engelli olan annesini tam 3 kez bıçaklayarak öldürmeye çalıştığı, ancak her defasında kız kardeşleri ve diğer aile fertlerinin araya girerek, onu engelledikleri bildirildi.

KARDEŞLERİNDEN KAÇTILAR

Yaşadıklarına daha fazla dayanamayan 4 kız kardeşin, annelerini de yanına alıp, bir başka eve taşındıkları, ancak B.S’nin şiddet ve baskısından kurtulamadıkları kaydedildi. M.N.Z dayısı A.S “Burak, uyuşturucu bağımlısıydı. Aile fertlerine hakaret edip, onları sürekli rahatsız ediyordu. Bu yüzden de evdeki halalar, anne ve kız kardeşleri evi terk etti. Uyuşturucu nedeniyle kendini aşmıştı” ifadesini kullandı.

SÜREKLİ ŞİDDET VE BASKI VARDI

Olay günü B.S, yeğeni M.N.S’ye sopa ve bıçakla saldırdığını anlatan A.S, “M., kendini korumak için ateş etti. Böyle olsun istemezdik” dedi. Mahalle sakinlerinden Hacer Yılmazer de; “Aileyi, doğduğum günden bu yana tanıyorum. Bu evde sürekli şiddet ve baskı vardı. Keşke böyle olmasaydı ancak rahmetli herkesi bıktırdı. Hiçbirimiz böyle olsun istemezdik” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir