19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Anma konseri kapalı gişe…

Anma konseri kapalı gişe…

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO), orkestranın kurulmasında büyük emeği olan 1998’de vefat eden Merhum Hacı Sabancı’yı bu senede unutmadı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen anma konseri Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapıldı ve sanatsever büyük ilgi gösterdi.

MİLLETİMİZİN EĞİTİM VE KÜLTÜRLE YÜCELECEĞİNE İNANCI TAMDI

Anma konserinden önce kısa bir konuşma yapan Merhum Hacı Sabancı’nın eşi Özcan Sabancı duygularını şöyle ifade etti, “Değerli eşim ve milletimizin en hayırlı evlatlarından biri olan Hacı Sabancı’yı ebediyete uğurladığımızın üzerinden tam 24 yıl geçti. Hacı Sabancı’yı zamanın ötesine taşıyan değerlerin en önemlisi, memleketi Adana başta olmak üzere, ülkemizin her karış toprağına kurduğu derin bağ ve istekleridir. Cumhuriyet insanı olarak bu milletin eğitim, kültür ve sanatla yüceleceğine sarsılmaz bir inancı vardı. Bu sebeple yıllar boyunca onun fevkalade hizmet işleri olsun, kendi özel işleri olsun çok titizlikle takip eder ve hepsinden de çok kıymetli neticeler alırdı” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir