18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da pes dedirten olay: Poğaçanın içinde 10 santimlik ip çıktı…

Adana’da pes dedirten olay: Poğaçanın içinde 10 santimlik ip çıktı…

Adana’nın  Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi’nde yaşayan Neslihan Turanbayburt’un kahvaltıda tüketmek için aldığı poğaçadan yaklaşık 10 santimetre uzunluğunda ip çıktı.

Gürselpaşa’da bir fırından poğaça alan Turanbayburt, eve gelip poğaçayı kopardığında içinde ip olduğunu fark etti. Bu durum karşısında şaşkınlığa uğrayan Turanbayburt, poğaçanın içindeki ipliği fotoğrafladı.

‘’ARAŞTIRMA VE DENETİM YAPILMALI’’

Poğaçanın üretildiği fırının denetlenmesi gerektiğini dile getiren Neslihan Turanbayburt, ‘’Bugün sabah bir arkadaşıma kahvaltıya davetliydim. Arkadaşıma giderken Gürselpaşa’da herkesin bildiği ünlü bir fırından poğaça aldım. Poğaçaları yemek için kopardığımızda da içinden yaklaşık 5 – 10 santimetrelik bir ip çıktı. Adana’da herkesin bildiği firmanın, buna dikkat etmemesi gerçekten çok üzücü. Demek ki bu ünlü fırın böyleyse, acaba diğerleri ne durumdadır. Düşünmek dahi istemiyorum. Yetkililerimizden ricam, gerekli hijyenik koşulların oluşturulması konusunda araştırma ve denetimler yapmalarıdır. Çünkü bugün benim başıma gelen bu olay, yarın başka vatandaşların da başına gelebilir’’ dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir