6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Allianz Trade, Çalışmalarını Adana’da Sürdürdü…

Allianz Trade, Çalışmalarını Adana’da Sürdürdü…

Toplantıda ticari alacak sigortasının yanı sıra Türkiye ve dünya ekonomisine ilişkin 2024 öngörüleri ve olası riskler de ele alındı.

Allianz Trade Genel Müdürü Ahmet Ali Bugay, toplantıda yaptığı konuşmada 2024 yılını geleceğe bakış açısından değerlendirerek, global ölçekte siyasi ve ekonomik belirsizliklerin ön planda olacağını vurguladı.

Bugay, büyük alımların erteleneceği ve siyasi ajandanın yoğun olacağı bir yıl olacağını belirtirken, iflasların artış göstereceğini öngördü.

Bugay, ekonomik açıdan zorlu bir 2024 yılı beklentisinin altını çizdi.

Şirketlerin sürdürülebilir büyüme hedeflerine odaklanırken güvenle ticaret yapabilmeleri ve yeni pazarlara açılabilmeleri için ticari alacak sigortasının önemini vurguluyan Allianz Trade, Adana Sanayi Odası’nın desteğiyle gerçekleşen toplantıda, bölgedeki önde gelen şirketlerle bir araya gelindi.

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Allianz Trade Genel Müdürü Ahmet Ali Bugay ve Allianz Trade Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gürcan Köseoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen toplantıda 2024 yılı öngörüleri ve ticari alacak sigortasının avantajları üzerine bilgi paylaşıldı.

Bugay, global ekonomideki seçimlerin ve siyasi gündemin belirleyici faktörler arasında yer alacağını ifade ederken, finansal belirsizliklerin artacağını ve iflaslarda hızlanma beklediklerini belirtti. Özellikle ABD ve Euro Bölgesi ekonomilerindeki gelişmelerin küresel ticareti etkileyeceğini dile getirdi.

Allianz Trade Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gürcan Köseoğlu ise şirketlerin nakit akışlarını güvence altına almalarının önemine vurgu yaparak, ticari alacak sigortasının risklerden korunmanın etkili bir yolu olduğunu belirtti.

Allianz Trade’in sunduğu hizmetler hakkında detaylı bilgi veren Köseoğlu, şirketlerin alacaklarını güvence altına alarak ticari risklerle baş etmelerine yardımcı olduklarını ifade etti.


Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir