18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Siyaset / AK PARTİ CEYHAN ADAYINI İSTEMEYEN GRUP EYLEM YAPTI

AK PARTİ CEYHAN ADAYINI İSTEMEYEN GRUP EYLEM YAPTI

Adalet ve Kalkınma Partisinin Ceyhan Adayı olarak açıkladığı Alemdar Öztürk’ü istemeyen bazı partililer eylem yaparak tepkisini dile getirdi.

 

Tarihi demir köprü yanı Ceyhan Nehri kıyısında toplanan Ak parti aday adayları ve partililerden oluşan yaklaşık ikiyüz kişilik grup, Ak partiye evet adayına hayır mitingi düzenleyerek yağan yağmura rağmen pankart açıp, Partilerinin açıkladığı Alemdar Öztürkü istemediklerini söyleyerek protesto ettiler.

 

AK Parti Ceyhan Aday Adayı Burhan Onuk Partisi tarafından yapılan bir yanlışın düzeltilmesi amacıyla toplandıklarını belirterek “Aylar önce başlayan aday adaylığı sürecinde sabırsızlıkla Ceyhan’a hizmet etmeyi bekliyorduk fakat adaylık sonucunun açıklanmasıyla büyük bir hüsrana uğradık. Gönül isterdi ki bu mitingi hak eden gerçek bir ak parti adayı ile Ceyhan’ı kucaklamak için yapalım fakat bu gerçekleşmedi. Tüm mücadelemize rağmen kapılar yüzümüze kapandı. Başbakanımıza hakaret ve küfür eden, 11 yıl boyunca size zulmeden ithal adayı da içime sindiremiyorum. Aslında bugün burada daha kalabalık olabilirdik fakat işleri şer olan bazı insanlar mahalle mahalle dolaşıp mitingin iptal olduğunu söylemiş. Ayrıca Ceyhan’ı terk etmem için şahsıma teklifler de sunuldu tüm bunlara rağmen dik duruşumuzu bozmadık ve her zaman Ceyhan halkının yanında oldum. Eminim bu olanlar sayın başbakanımızın bilgisi dışında gerçekleşmiştir ve bu yanlıştan en kısa zamanda dönülür, aksi taktirde bağımsız olarak adaylığımı açıklayacağım” dedi.

 

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı ve Başbakan Recep tayip Erdoğan’ın Avukatlığını da yapan aday adayı Bülent Demirel ise “Ak parti teşkilatının her kademesinde görev yapmış ve bu partinin her kahrını çekmiş bir insan olarak şunu rahatça söyleyebilirim ki, sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan ve eşine hakaretler edip Ak parti için çalıştığımız dönemlerde araçlarımızın yakılmasında parmağı olan ve ölüm tehditleri savuranların bugün ak partinin adayı olarak sunulması üzüntü verici bir olaydır. Ceyhan yıllardır kendisine yapılan haksızlıklar karşısında gereken cevabı verememiştir. Bugüne kadar halkın istemediği, tepeden inme insanlar bu şehrinin yönetiminde görev alarak Ceyhan kaderine terkedilmiştir, fakat bundan sonra Ceyhanlı hemşerilerim buna bir dur diyecek ve gereken cevabı 30 mart’ta verecektir” dedi.

 

Ceyhan Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin geniş güvenlik önlemleri aldığı ve yürüş yapmak amacıyla düzenlenen mitinge izin verilmediği için basın açıklaması yapan grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana Mor Dayanışma Kadın Derneği Oya Tekin İle Protokol İmzaladı…

 Adana Mor Dayanışma Kadın Derneği Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin ile, “Kadına yönelik şiddet, …

Tekin En Büyük Hayalini Açıkladı…

Tekin, Seyhan’da 2 yeni bulvar, yerinde kentsel dönüşüm, açılacak cadde ve sokaklar, altı otopark olacak …

Barut: “Bu Düzeni Değiştireceğiz”

Saimbeyli Belediye Başkan adayı İsmail Durmaz ve İlçe Başkanı Güven Altan ile esnaf ziyaretlerine katılan Barut, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir