5 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİ DOĞRU İLE İLÇE BAŞKANİ ÖZSOY’DAN ŞEREF CAN’A ZIYARET…

AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİ DOĞRU İLE İLÇE BAŞKANİ ÖZSOY’DAN ŞEREF CAN’A ZIYARET…

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru ve Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy CTO Başkanı Şeref Can’ı Cansa Tarım Makinaları Fabrikasında ziyaret etti.
Başkan Can Ceyhan Ticaret Odası’nın hayata geçirdiği ve geçirmeyi hedeflediği projeler hakkında bilgi vererek Vekil Doğru öncülüğündeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Başkan Can; aynı zamanda AK Parti Tarım Komisyonu Üyesi olan Vekil Doğru’ya Çukurova’nın dünyanın en verimli ovalarından biri olduğunun altını çizerek, Mercimek ve Sirkeli ve Yeniköy bölgesinde yaşanan su sıkıntısının bölgedeki çiftçiler açısından zorluğunu ve bunun giderilmesinin elzem olduğunu ve 10- 15 gün sonra gerçekleşecek Mısır hasatında fiyatın düşük olmamasının ve TMO tarafından taban fiyatın biran önce açıklanmasını talep etti.
Başkan Can, AKP Milletvekili Sayın Abdullah Doğru nezdinde; Ceyhan Gümrük Müdürlüğü’nün kurulması hususunda Hükümetimizin ve Adana Milletvekillerinin verdikleri destekten ötürü teşekkürlerini dile getirdi.
Sayın Abdullah Doğru ziyarette yaptığı konuşmasında ziyaretin çok verimli geçtiğini, İş dünyasında olup bitenleri ve Ceyhan’da yaşanan ekonomik gelişmeleri en ince ayrıntısına kadar Başkan Can’dan öğrendiğini ifade etti. Misafirperverlilerinden ötürü Başkan Can’a teşekkürlerini dile getirirken, bölgeye yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı kendilerini kutladığını ifade etti.
Bülent ÇELİKTEN.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir