28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / AİLESİ İŞİT’E GİTTİĞİNİ SÖYLÜYOR…

AİLESİ İŞİT’E GİTTİĞİNİ SÖYLÜYOR…

Merkez Çukurova İlçesi’nde oturan Abdullah Safi, liseyi bitirdikten sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İlahiyat Bölümü’ne kaydını yaptırdı. Son yıllarda gençler arasında yaygınlaşan parkur sporuna Sabah oğlunu odasında bulamayan baba Ahmet Safi, bıraktığı notu okuyunca şoke oldu. Oğlunun IŞİD’e katılmak için evden ayrıldığını düşünen baba Safi, bulunması için Cumhuriyet Savcılığı’na kayıp dilekçesi verdi. Oğlunun notunda ayrıca uzun uzun cihat ve savaşın önemini anlattığını belirten baba Safi, “Yaptığımız araştırmada oğlumun kaybolduğu günlerde 3 arkadaşı da evlerini terk etmiş. O benim göz bebeğimdi. Bugüne kadar onun incinmemesi için elimden geleni yaptım. Bir yıldan beri kendini dine verdi, ama aşırılığı yoktu. Namazlarını kılar, ibadetlerini yapardı. 6 ay önce sakal uzatmaya başlamıştı, kaybolmadan 2-3 gün önce sakalını da kesmişti. Bıraktığı nottan IŞİD’e katılmak için evden ayrıldığını anladım” dedi.
Yaşadıklarını anlatırken baygınlık geçiren anne Yıldız Safi gözyaşları arasında oğluna seslenerek, “Yavrum bize bu kötülüğü yapma. Ne olur evine dön. Eğer dönmezsen, ben ölürüm, sen de gelip benim cenazemi yıkarsın. Bizi sensiz bırakma” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

ADSİAD, 14 Yeni Üye Daha Kazandı…

Kurulduğu 1991 yılından bu yana Adana, bölge ve ülke ekonomisine katma değer üreten Adana Sanayici …

“ÇÖZÜM KISIRLAŞTIRMA”

HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık, belediyelerin yeterince kısırlaştırma yapmadıklarından yakındı ve tek çözümün “Kısırlaştırma” olduğunu söyledi. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir