2 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Adanalı hakemler sezonu açtı…

Adanalı hakemler sezonu açtı…

Adanalı hakemler “Her şey Adana Hakemliği için” vizyonu ile 2023-2024 sezonunun açılışını TFF Gündüz Tekin Onay tesislerinde yaptı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkan Dr. Abdurrahman Arıcı, sezon açılışı törenine katılan Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (Adana ASKF) Başkanı Ahmet Bozan’a isimlerinin yazılı hakem forması hediye ettiler.

Dernek Şube Başkanı Tülay Tapçı yaptığı açıklamadı, “TFFHGD Adana Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak çok mutluyuz. Böylesine güzel bir ortamda sezon açılışı yapmak çok heyecanlı hem de gurur verici bu ivmeye vesile olup her zaman yanımızda olan Genel Başkanım Dr. Abdurrahman Arıcı hocama, değerli Belediye Başkanlarımıza, kıymetli Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar’a  Yönetim Kuruluma, Sponsorumuz BY KUGO HOME firma sahibi  Ahmet Kestelli’ye  camiamızın ihtiyaçlarına verdikleri ciddi desteklerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”

Tapçı son olarak,”Başarılı performansları ile Adana Hakemliğinin gelişimine katkı koyan üyelerimi canı yürekten alkışlıyorum. Birlik ve beraberliğimiz sizleri her zaman başarıya giden yolda yalnız bırakmayacaktır.” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir