2 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Adanalı dayanışması…

Adanalı dayanışması…

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Hollanda’nın Rijswijk Belediye Başkanı Huri Şahin ile görüşerek iki belediye arasındaki ilişkileri geliştirmek istediklerini söyledi.

Hollanda’nın ilk Türk asıllı kadın belediye başkanı olan, aslen Adanalı Huri Şahin ile Microsoft teams uygulaması üzerinden görüşen Başkan Soner Çetin, “Sizinle tanıştığım için çok mutlu oldum. Hollanda’da bir Türk’ün özellikle de bir Adanalı’nın belediye başkanı olması hepinizi gururlandırdı. İki belediye arasındaki ilişkileri geliştirmek istiyoruz. Ayrıca ortak projeler geliştirebiliriz” dedi.

Rijswijk Belediye Başkanı Huri Şahin de ailesinin yıllar önce Hollanda’ya göç ettiğini ama Adana ile bağını koparmadığını belirterek, Adana’yı çok sevdiğini ifade etti. Geçen yıl Adana’ya geldiğini ve fırsat buldukça gelmek istediğini söyleyen Huri Şahin, Çukurova Belediyesi ile işbirliğini geliştirmekten mutluluk duyacaklarını vurguladı.

İki başkan görüşmede sık sık görüşerek fikir alış verişinde bulunma konusunda görüş birliğine de vardılar.

Hollanda’da ilk Türk kökenli kadın belediye başkanı Huri Şahin, Rijswijk Belediyesi’nde düzenlenen törende yemin ederek, resmen göreve başladı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir