Türkiye’de suda boğulma vakalarının en fazla yaşandığı kentlerin başında yer alan Adana’da ilginç bir olay yaşandı. Fitness modeli Nazan Ünal, önce üzerindeki tişört ve şortu çıkarttı; sonra da ipli bikinisiyle, “Konya’ya meydan okuyorum” diyerek kendisini suya bıraktı. Ünal, o anlarda çektiği videoyu sosyal medyada paylaştı; Ünal’ın yaptığı paylaşımı beğenenler de vardı, kendisine tepki gösterenler de.

 

detail-photo-fancybox-0

Türkiye’de suda boğulma vakalarının en fazla yaşandığı kentlerin başında yer alan ve her yıl ortalama 30 kişinin, sırf serinlemek için girdiği Seyhan Baraj Gölü, Seyhan ve Ceyhan nehirleriyle DSİ’ye ait sulama kanallarında boğularak hayatını kaybettiği Adana’da ilginç bir olay yaşandı. Fitness modeli olan Nazan Ünal, özellikle gençlerin sulama kanalına atlarken, birbirine meydan okuduğu tehlikeli serinliğe ortak oldu.

Bikinisiyle Suya Atladı

Kentte akının yoğun olduğu bir sulama kanalını tercih eden Ünal, önce; “Konya’da yaşayan arkadaşım Feyza, Antalya’da tatil yapıyor. Ben, Adana’yı tercih ettim. Konya’da bulabiliyorsan sulama kanalı atla. Sana meydan okuyorum Feyza” dedi, ardından da üzerindeki tişört ve şortunu çıkartıp, ipli bikinisiyle kaldı. Ünal, daha sonra kanal üzerindeki köprünün korkuluklarına çıkıp, “Konya’ya meydan okuyorum” diyerek suya atladı.

 

detail-photo-fancybox-2

Seksi Olmaktan Sıkıldım!

Nazan Ünal, o anlarda cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınan görüntülerini de, “Seksi olmaktan sıkıldım; zalım olmaya karar verdim” notuyla sosyal medyada paylaştı. Söz konusu görüntüleri beğenen de vardı; tepki gösteren de. Bir kullanıcı; “Kot pantolonla atlamadığı için meydan okuma geçersiz sayılır” yorumuna da Ünal, “Fethiyeli kafası ve ilk meydan okuma heyecanımla bikiniyle atlamışım. Bir dahakinemutlaka atlet, çorap, kot falan atlayacağım” yanıtını vermesi dikkat çekti .