19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da Sanayi Zirvesi Gerçekleşti…

Adana’da Sanayi Zirvesi Gerçekleşti…

Toplantılara Vali Yardımcısı Mustafa Yiğit, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ile ilgili diğer yetkililer katıldı.

OSB’lerde gelinen aşamaların tüm detaylarıyla ele alındığı toplantılarda Vali Köşger, yetkililerden OSB’lerle ilgili yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantılarda bir değerlendirmede bulunan Vali Köşger, Adana’nın sanayide ülkenin önde gelen şehirlerinden biri olduğunu ifade ederek Karataş ilçemizde kurulacak organize sanayi bölgelerinin üretim ve istihdama sağlayacağı katkıların yanı sıra Adana’nın sahip olduğu potansiyeli daha da geliştirerek kentin küresel rekabet gücünü arttıracağına vurgu yaptı.

Adana’mızın ve ülkemizin ekonomisine önemli düzeyde katkı sağlayacak organize sanayi bölgelerinin bir an evvel faaliyete geçmesi için yapılacak çalışmaların titizlikle sürdüğünü söyleyen Vali Köşger konuşmasını, ”Bu güzel şehrimizi el birliğiyle daha güçlü, daha gelişmiş bir şekilde geleceğe taşımak için herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getireceğine inanıyorum.” sözleriyle bitirdi.

Görüş alışverişiyle devam eden toplantılarda, Tarıma Dayalı İhtisas (Su Ürünleri) ile Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) OSB’de yapılacak olan işlemlerin ivedi bir şekilde tamamlanması için gerekli tedbirlerin alınması kararlaştırıldı.

Yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından toplantılar sona erdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir