3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da off-road heyecanı başladı…

Adana’da off-road heyecanı başladı…

Adana Off-Road Spor KulübüGençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde, Adana Büyükşehir BelediyesiSarıçam BelediyesiAladağ Belediyesi ve Oto Alım Satım Komisyoncular Esnaf Odası‘nın katkılarıyla Adana‘nın Gültepe Mahallesi’nde gerçekleşen Off-Road ŞenliğiAlparslan Türkeş Üniversitesi karşısında renkli ve heyecan dolu anlara sahne oldu. Festival, kamp yapma imkanı sunarken, aynı zamanda off-road tutkunları için gerçekleştirilen yarışları izleme fırsatı da sağladı.

Festival kapsamında düzenlenen etkinlikler arasında çocuklar ve yetişkinler için özel aktiviteler, voleybol turnuvası, açık hava sineması, trekking etkinlikleri, yoga dersleri ve ateş başı sohbetleri yer aldı. Katılımcılar, off-road heyecanını yaşarken aynı zamanda çeşitli etkinliklerle keyifli bir gün geçirdi.

 

Özel olarak hazırlanan off-road parkurunda yapılan yarışlar, güvenlik önlemleri en üst düzeyde tutularak gerçekleşti. Yarışlar, 2 turdan oluştu ve S1, S2, S3, S4 olmak üzere 4 ayrı klasmanda düzenlendi. İzleyiciler, parkur etrafındaki alanları doldurarak yarışları heyecanla takip etti ve pilotların çeşitli kategorilerde gösterdiği yetenekleri izleme şansı buldu.

 

Adana Off-Road Şenliği, off-road tutkunlarını bir araya getirerek unutulmaz anılarla dolu bir gün yaşattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir