7 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da minibüs çaldılar, tutuklandılar…

Adana’da minibüs çaldılar, tutuklandılar…

Adana‘nın Seyhan ilçesinde, Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana gelen araç hırsızlığı olayı, güvenlik kameralarına yansıdı. A.K’ye (63) ait minibüs, park halindeyken çalındı.

Olayın ardından A.K’nin ihbarı üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir apartmanın güvenlik kamerasından 3 şüphelinin kimliğini tespit etti. Güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan ekipler, şüpheliler Kemal D. (42), İsmail D. (30) ve Mahmut A. (26)’yı kısa sürede yakaladı.

Yakalanan zanlılardan Kemal D’nin aracı çaldığı, İsmail D’nin ise gözcülük yaptığı iddia edildi. Mahmut A’nın ise olay yerine otomobiliyle diğer şüphelileri bıraktığı öne sürüldü.

Gözaltına alınan şüphelilerden Kemal D. ve İsmail D., çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Diğer şüpheli Mahmut A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, Kemal D’nin İsmail D. ile sokakta yürüdükten sonra park halindeki aracı çaldığı net bir şekilde görüldü. Bu görüntüler, şüphelilerin yakalanmasında kilit rol oynadı.

Bu olay, Adana’da araç hırsızlığına karşı alınan güvenlik önlemlerinin önemini ve

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir