18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da Kadına Yönelik Şiddete Karşı ‘Sen de Yaz’ Panoları Kuruldu…

Adana’da Kadına Yönelik Şiddete Karşı ‘Sen de Yaz’ Panoları Kuruldu…

Adana Büyükşehir Belediyesi, kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık yaratmak üzere başlattığı 16 günlük aktivizm programı kapsamında Adana’nın en işlek noktalarına ‘Sen de Yaz’ panoları kuruldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’nca İnönü Parkı, Büyüksaat, Adnan Menderes Bulvarı, Baraj Yolu Duygu Kafe, Güney Yıldızı Parkı, Kenan Evren Bulvarı, Sarıçam‘da Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Yüreğir’de ise Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na ‘Şiddete Karşı Sen de Yaz’ panosu kuruldu.

Panolara yüzlerce kişi tarafından şiddet karşıtı mesajlar yazıldı, kadına yönelik şiddetin önlenmesiyle ilgili mesaj verildi. 1500 kişiye, kadına yönelik şiddet ile ilgili bilgilendirme broşürü, çocuk ihmal ve istismarı bilgilendirme broşürü ile KADES broşürü dağıtıldı.

İnönü Parkı’nda Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından kadına yönelik şiddetle ilgili farkındalık yaratmak amacıyla stant kuruldu, kadına yönelik şiddetle ilgili bilgilendirme broşürü dağıtıldı. Ayrıca kadınların şiddete maruz kalmaları durumunda 7/24 ulaşabilecekleri numaraların bilgisi verildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir