16 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da Jandarma Genel Komutanlığı’nın 184’üncü kuruluş yıl dönümü kutlandı…

Adana’da Jandarma Genel Komutanlığı’nın 184’üncü kuruluş yıl dönümü kutlandı…

Adana’da 14 Haziran Jandarma Genel Komutanlığı’nın 184’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.
Merkez Seyhan ilçesindeki Atatürk Parkı’nda düzenlenen törene Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bilgihan Yeşilyurt ve jandarma personelleri katıldı. Tören, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Bulut’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemine dair konuşmayı yapan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bilgihan Yeşilyurt, Jandarma Genel Komutanlığı personelleri olarak millettin teveccühünün bilincinde hareket ederek var olan güven ve sevgi bağını korumak, perçinlemek ve daha da güçlendirmek azim ve kararlığında olduklarını söyledi. Albay Yeşilyurt, “Türk milletinin sonsuz güvenine mazhar olmayı başaran Türkiye Cumhuriyeti Jandarması, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her anında, ülkemizin her noktasında; gece gündüz, sıcak soğuk, yağmur çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecektir” dedi. Konuşmanın ardından tören sona erdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir