18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da İnsan Kaynakları Süreçleri Dijitalleşiyor…

Adana’da İnsan Kaynakları Süreçleri Dijitalleşiyor…

Adana, insan kaynakları alanında dijital dönüşüm rüzgarlarıyla tanışıyor. Yenilikçi İnsan Kaynakları Derneği (YİNKADER) ile Türkiye’nin önde gelen insan kaynakları platformu Kolay İK işbirliğiyle düzenlenen “İşe Alım ve Performans Değerlendirme Semineri” büyük ilgi gördü. Seminer, Adana’da insan kaynakları profesyonellerinin buluştuğu bir platform haline geldi.

Bu özel etkinlikte, ‘Doğru Çalışanı İşe Almak’, ‘IT İşe Alımı’ ve ‘Çalışandan Doğru Performansı Almak’ başlıkları altında kritik konular ele alındı. Etkinliğe katılan yaklaşık 100 İK profesyoneli, sektördeki güncel gelişmeler ve yenilikler hakkında bilgi sahibi oldu.

Kolay İK CEO’su Çağlar Yalı, çalışan performansı ile kurumsal kültür arasındaki kritik bağlantıya dikkat çekti. Çalışanların, fikirlerine değer veren ve gelişim imkanı sunan şirketleri tercih ettiklerine vurgu yaptı.

YİNKADER Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Koluman, seminerde dijitalleşmenin İK süreçlerindeki önemini anlattı. Koluman, dijitalleşmenin, İK alanında verimliliği ve etkileşimi artırdığını belirtti.

Etkinlikte ayrıca, Kolay İK’nın Büyüme ve İş Geliştirme Yöneticisi Murat Türker ile CEO Çağlar Yalı, sektörle ilgili değerli deneyimlerini paylaştı ve katılımcıların sorularını yanıtladı.

Son olarak, Kolay İK hakkında da kısa bilgiler verildi. 2015 yılında kurulan platform, bugün Türkiye’de ve 19 farklı ülkede aktif olarak kullanılıyor. Şirketlerin İK süreçlerini dijital ortamda uçtan uca yönetmelerine olanak tanıyan Kolay İK, sektördeki liderliğini sürdürüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir