19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da ilkokul öğrencileri trafik kurallarını öğreniyor…

Adana’da ilkokul öğrencileri trafik kurallarını öğreniyor…

Adana İl Jandarma Komutanlığına bağlı İmamoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden ilkokul öğrencilerine, uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Ülkemizin dört bir yanında trafik kurallarına uyumun sağlanması ve geleceğimizin teminatı olan çocukların trafik konusunda bilinçlenmesi amacıyla Jandarma ekipleri tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik uygulamalı trafik eğitimleri veriliyor.

Adana il genelinde de Jandarma Trafik Timleri, öğrencilere trafik kuralları, yayalara öncelik tanıma, yaya geçitleri ve trafik işaretleri gibi konularda detaylı bilgiler veriyor. Öğrenciler, trafik işaretlerini öğreniyor, yolun karşısında güvenli şekilde karşıya nasıl geçileceği gibi konularda pratik yapma fırsatı buluyor.

 

Adana İl Jandarma Komutanlığına bağlı İmamoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden ilkokul öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi. Öğrencilere trafikte dikkat etmeleri gereken hususlar anlatıldı.

 

Trafik timleri tarafından daha sonra öğrencilere genel kültür konularında eğitici dergi ve boyama kitapçıkları hediye edildi.

Benzer etkinliklerin il genelinde devam edeceği ve daha fazla çocuğun trafik konusunda bilinçlenmesi için çalışmaların süreceği bildirildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir