6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da İl Jandarma Komutanı ile 2 Vali Yardımcısı ve 5 Kaymakam değişti…

Adana’da İl Jandarma Komutanı ile 2 Vali Yardımcısı ve 5 Kaymakam değişti…

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Adana’ya 5 kaymakam atanırken 2 Vali Yardımcısı görevlendirildi. Jandarma Tümgeneral Coşkun Sel Adana İl Jandarma Komutanı olarak atandı.

Resmi Gazete’de yer alan bilgilere göre daha önce Hatay Vali Yardımcısı olarak görev yapan Emin Sait Karahaliloğlu ve Konya Karatay Kaymakamı olarak görev yapan Yavuz Güner Adana Vali Yardımcıları oldu.

Kararnamede Adana’da 5 ilçenin Kaymakamı da değişti. Daha önce Strateji Geliştirme Başkanlığı Daire Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Tekin Çukurova Kaymakamlığı görevine, İzmir’in Selçuk ilçesi Kaymakamlığı görevini yürüten Ekrem İnci Seyhan Kaymakamlığı görevine, Ankara Haymana Kaymakamlığı görevini yürüten Muhammed Gürbüz Ceyhan Kaymakamlığı görevine, Adana İmamoğlu Kaymakamlığı görevini yürüten Mehmet Aksu Yüreğir Kaymakamlığı görevine, Tunceli Vali Yardımcılığı görevini yürüten Osman Şahin ise İmamoğlu Kaymakamlığı görevine getirildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir