6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da Fenerbahçe coşkusu…

Adana’da Fenerbahçe coşkusu…

Sheraton Adana Grand Otelinde yapılan geceye Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ünlü sunucu Acun Ilıcalı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, iş insanları ve spor camiasının önemli isimleri katıldı.

Açılış konuşmasını Adana Fenerbahçeliler dernek Başkanı Korhan Kadıoğlu yaptı. Kadıoğlu, “İnsanoğlunun gelişiminde ve ilerlemesinde en önemli etken umut etmesi ve hayal kurabilmesidir. AFB Derneği yönetim kurulu olarak yaklaşık 6 aydır umutla, heyecanla ve  yoğun bir şekilde çalışarak hep bu geceyi hayal ettik. Hayalimiz bu gece sizlerin de katkıları ve teşriflerinizle gerçeğe dönüştü. Ve sıra artık bu organizasyonu gerçekleştirebilmek adına emeği geçenlere teşekkür etme zamanı; Başta Başkanımız Ali Koç’a, Acun Ilıcalı ya, Fenerbahçe Spor Kulübünün Yönetim Kuruluna tüm sponsorlarımıza ve dernek üyelerimize teşekkür ederim. Ayrıca Değerli Yönetim Kurulu arkadaşlarım Hasan Doğanay, Alperen Pişkin, Murat Erdoğan, Halil İbrahim Paşa Özdemir, Gökhan Sezer, Hakan Fennibilek,  sizlere ve bizleri bu süreçte hiç yalnız bırakmayan ve katkılarını esirgemeyen değerli eşim ve yönetim kurulumun değerli eşlerine şükranlarımı sunarım. Ayrıca hiç yanımızdan ayrılmayan ve katkılarını esirgemeyen kıymetli  üyelerimiz Can Akşit, Mustafa Erkemen ve Hakan İlıkoba ya çok teşekkürler iyi ki varsınız. Ve kocaman bir teşekkür de derneğimizin emektarı Bedir Adaber’e. Yakın zaman sonra Adana’mızın kurtuluşunun 101. yılını 5 Ocak 2023 tarihinde kutlayacağız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ün de dile getirdiği gibi “Ben de bu vakayinin ilk hissi bu güzel Adana da vücut bulmuştur.” söylemini hatırlayarak Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yılında tüm branşlarımızda şampiyon olma hedefimizi omuz omuza kenetlenerek gerçeğe dönüştüreceğiz. Fener Işığı yolumuzu aydınlatıyor. Ayrıca tüm yurtta ses getiren bu organizasyona desteklerini esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Seyhan Kaymakamımız Mustafa Yavuz, Yüreğir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Kocaispir’e desteklerinden, Pozantı Belediye Başkanımız Mustafa Çay ve Baro Başkanımız Semih Gökayaz a katılımlarından dolayı ve gecemize katılan Adana’mızın değerli bürokratlarına, destekçilerimize ve derneğimizin üyelerimize şükranlarımı sunarım” dedi.

ALİ KOÇ: ADANA FENERBAHÇELİLER
DERNEĞİNİ KUTLUYORUM

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ise Adana Fenerbahçeliler Derneği’nden çok memnun olduklarını ifade edip, “Burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Fenerbahçe’nin büyük bir camia olduğunu her defasında sizler ortaya koyuyorsunuz. Adana Fenerbahçeliler Derneği Başkanımız Korhan Kadıoğlu ve yönetim kurulunu böyle güzel bir gece düzenlediği ve bizi sizlerle buluşturduğu için kutluyorum. 100. Yılımızda yönetimimiz, teknik heyetimiz, sporcularımız ve siz büyük Fenerbahçe camiasının destekleri ile şampiyon olacağımıza yürekten inanıyoruz” diye konuştu.  Konuşmalardın ardından yeni üyelere rozetleri takıldı, ardından genç popçu Derya Uluğ sahne aldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir