26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da “Derman ekipleri yeniden sahada”…

Adana’da “Derman ekipleri yeniden sahada”…

Anakent Belediyesi Derman ekipleri, pandemi nedeniyle zorunlu olarak ara verilen ‘’Derman Köyde’’ projesi ile yeniden alana indi. 9 köyde halkla buluşan ekipler, Yumurtalık’ın iki mahallesinde de halkın sorunlarını çözmek için yoğun çalışma gerçekleştirdi.

Halkın kamu kaynaklarına erişimini artırmak, istem, şikayet, öneri, hizmet koordinasyonunun sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla yaşama geçirilen ‘’Derman Köyde’’ projesi ile hizmeti yurttaşın ayağına götüren Derman ekipleri, sorunları belirleyip, anında karşı koyulabilecekleri çözüyor, diğer sorunların giderilmesi için de gerekli bilgi aktarımını yapıyor.

Çalışmalarına yeniden başlamasının ardından 9 köyde halkla buluşan Derman ekipleri, son olarak Yumurtalık ilçesinin Yeşilköy ve Kaldırım mahallelerinde bir çok eksiği giderdi. Park ve Bahçeler, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, ASKİ, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerinin katıldığı çalışmada, sağlık ocağı, okul ve mahallenin genelinde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Ağaçlar budandı, çimler biçilerek kuruyan otlar temizlendi. Bakıma muhtaç vatandaşlar da ziyaret edilerek, tansiyon ve şeker ölçümü yapıldı.
Çalışmalar kapsamında, teknolojik olanaklarla donatılan Bilim Otobüsü de mahallelere götürülerek çocuklarla ve gençlerle buluşturuldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir