29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da Baş Boyun Haftası Farkındalık Koşusu Yapıldı…

Adana’da Baş Boyun Haftası Farkındalık Koşusu Yapıldı…

Baş Boyun kanserleri farkındalık günleri kapsamında Adana Dilberler Sekisi Bölgesi’nde Yaşar Kemal Yürüyüş Parkurunda Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği Kanser İmmünoterapi Derneği tarafından ‘Umudun Sesine koşuyorum’ temalı etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Tabipler Odası Başkanı Selahattin Menteş, Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği Adana Şubesi Başkanı Tıbbı Onkoloji Ana Bölüm Başkanı Prof Dr. Timuçin Çil ve Tıbbi Onkoloji Klinik Doktoru Prof Dr. Berna Bozkurt ve beraberinde meslek arkadaşlarıyla birlikte katılım sağladı.

Yürüyüşün ardından gazette.com.tr’ye konuşan Tıbbi Onkoloji Ana Bölüm Başkanı Prof. Dr. Timuçin Çil ”Eylül ayının üçüncü haftası baş boyun kanserleri haftası olarak bu yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Türk Kanser Araştırma ve Savaş Grubu Derneği’nin de sosyal projelere destek vermesi gerekiyor. Tabii son dönemde cerrahi, radyoterapi ya da sistemik tedavilerle kanserin çok başarılı şekilde tedavi edildiğini görüyoruz. Biz kimse kanser olmasın istiyoruz burada ki yürüyüşte farkındalığı arttırmak adına baş boyun kanserlerinin altını çizmek, herkesin bir umudu olabileceğinin altını net olarak belirtmek adına bugün bu koşuyu organize etmiş olduk.”dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir